Монолог попа крутоi церкви

Істинно говорю вам
Однако, лохі ви
Нє вєрующіє в нєпорочноє зачатіє
Крутого конгломерата.
Когда-то я був убійцей, вором
А зараз я – схаменувся: відпустив бороду
Відбудував церкву
Зав’язав з минулим
Змінив ім’я, місто…
І служу в церкві своїй попом.
Хрест із справжнього золота
З діамантами – на шиї бугая.
Ношу розіп'ятого на широченних грудях.
Навколо бігає декілька холуїв.
У мене 600-й „мерс»
Кручу бізнес потроху
(церква ж не обкладається податками)
Моє ім’я на дзвонах – навіки.
Я – в авторитеті.
Для мене і нащадків
Приготована усипальниця.
Моє слово крєпко. Нє надо шєвєліться.
Я – закон.
У підвалі церкви в мене... банк!
Стій! Стрєлять буду!
Ба-бах!!!...

12 січня 2003 року


Рецензии