Трагiчний кiнець лiтератури

Любов її звела на рейки.
Під поїзд викинула геть.
Каренін з Вронським забарились.
Толстой, бач, в гості запросив.
Дітей на няню полишила
Арину Родіонівну стару.
Плітки та все вела убогі
Про чорта, попика, відьом…
Зростав у забобонах Пушкін.
Дантес стерпіти те не міг.
Надів бронежилет хитрюга.
Літературу застрілив…
Раскольнікову дав сокиру Федір.
Чому? Спитайте ви Муму.
Садок вишневий коло хати
Де три сестри за фортепіано.
Конячку з хмизом Квазімодо
Веде неквапно по сніжечку
Веде „на дєло» терорист,
Якого три сестри кохають
„Что дєлать?» – бач, вони не знають…
Хіба підкаже Кастанеда (курити хмиз).

4 лютого 2003 року


Рецензии