Сум

Скільки можна нам стояти?
Скільки ще ти зможещ зберегти?
Сіли ми з тобою,мов,за грати,
Але головне не винесли.

Ти чужа і я,немов,чужим став,
розвела нас доля по кутах.
Серця стук останнім плачем згинув,
і розтанув снігом на очах.


Рецензии