Любов

Любов
Автор Росен  Русев
1
Господи, бъди милостив, искам да плача.
Но как да направя това,
след като мъжете не плачат.
2
Загърбил мъглите несносни,
раздели нелесни, от които боли,
и думите, носещи грубост и злост.
И вместо с облаци нежни, слънце ,
бяла луна и млечносиньо море,
простичко...  бих те пренесъл
през прага на  моя дом на ръце.
3
Пожелай ме и ти,
както аз те желая.
Не мисли...
не мисли...
Нека затворим "дали..."
Нека е есн златиста!
Нека има нови мечти,
с помисли чисти.
Пожелай ме...и ти...
Пожелай ме...
Както аз те желая...
Пожелай ме... и ти...
4
Искам да ти подаря моята любов.
Искам само да ти подаря безкрая.
Искам да живея в теб, Любов!
Искам да съм твоя мисъл, знаеш.
Това за мен не е любов, не е...
Това за мен е дива лудост – зная.
Но ти за мене си единствена любов,
щастлив съм, ако ти  знаеш.


Рецензии