Вабить вже весна яскравим сонцем...

Вабить вже весна яскравим сонцем,
Посвітлів далекий небокрай.
Розпустились верби під віконцем,
Ніби мовлять: "Весну зустрічай!"

Теплі дні дарують радість - жити,
Вірити у здійснення бажань.
Як же світ цей серцем не любити,
Де існує стільки сподівань?


Рецензии