67. Материнський крик!

Двінадцять ночі!
В хірургії усі перелякались.
Забігали всі Лікарі,
життя спасти старались.

Кричав хлопчина думав криком,
він біль свою спинити.
Но його рана лиш до ранку,
дала йому прожити.

Старався Лікар робив що міг,
спасав життя людини.
Но в хлопця на життя були
лиш считані хвилини.

Почалися хвилини ті,
з шумної дискотеки.
Дружок хлопчини того випив,
тай зачесались руки.

Вхватив ножа, тай проколов
живіт у свого друга.
На рану тую стала йти,
смерть проклята "подруга"

Кричала Мати! Світ стогнав!
Усі чекали дива.
Но забрала з світу життя!
Смерть-Проклята спесива...
Двоюродний брат Шваб Валерія Ф.
29.07.06р.


Рецензии