гениально

Не можу вирішити,
чи те є зло, чи геніально,
і думаю,
є геніальне зло...
А дурням те не зрозуміти!
Що ж залишилось?
Пахучі квіти
       й розумне чисте джерело - 
співало, лютовало, шматувало,
поцілувало вщент зухвало,
розбилося мов скло...


Кто гениален, без сомненья,
тот злым не может быть, однако,
вновь спорит тот же дурачок,
забыв, что он всего лишь ... (мягко!)...


Рецензии