Два брати

Два брати жили у мирі,
Хоч  обидва  були щирі.

Кожен правду  свою  мав,
І  пісень своїх  співаав.

Один з низ  співа – голосить,
Інший -  помовчати просить.

Коли другий брат  співає,
То той перший вже стрибає.

Два  домовитись  не можуть,
Адже в  дружбі переможуть.

Подолають кого – будь,
Та у мирі не живуть.

Треба їм допомогти,
Щоби всюди разом йти.

Щоб у школі й на подвір'ї
Були в злагоді й  довірі.

Щоб з них приклад  могли брати,
Й що  хороші  -  всім  сказати.

А  для  нас важка  задача :
Щоб той  брат не  був  ледачим.

Не  брехав,не  полохався
Й  добре в школі  щоб навчався.

Щоби тішив тата й маму,
Щоби вивчив співу  гаму.

Щоби з  братом не сварились,
Й раз й  назавжди помирились.

05.09.2017 р


Рецензии