счастливая судьба

   Щаслива  доля.

Доля  картини  вишивала,
Весною  квітами  все  ткала,
Дарувала  нам  зірки  в  намисті,
У  світанковім  небі  чистім.

Гаптувала  доля  нам  одежу,
Теплом  вкривала  нас  у  стужу,
Купала  літом  в  срібних  росах,
У  травах  чистих,  що  в  покосах.

Руде  волосся,  кучеряве,
Ніч в сиву  басму  малювала,
Місяць  гойдав  у   колисанці,
Бо  ми  у  долі – її бранці.

Світла  гарнюня  біла  днина,
Нам  сонце  ясне  подарила,
Дарувала  зустріч  і  розлуку,
Недільний  рай  і  теплу  руку.

Стелила  нам  стежки  багрянцем,
Дощем  вмивала  все  до  глянцу.
В  житті  була  дороговказом,
Щоб  ми  були  щасливі  разом.

Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии