На мелод ю час р кою пливе для л ди

Час  рікою  пливе,як  зустрів  я тебе,
Як  зустрів я тебе  ,моя Лідко.
Ти надалі цвітеш і любов  бережеш,
І любов  бережеш  ,моя  квітко.                – 2 р.

Дуже вдячний тобі за любов і тепло,
За все те,що для  мене  робила.
Бо у нашім житті часом всяке  було,
І  дітей 2 прекрасних  родила.                – 2 р.

Впали білі сніги на Полуванках в нас,
Замело – закурило  дорогу,
І за те,що ти є дуже вдячний весь  час,
І за це  завжди дякую Богу.                – 2 р.

15.05.2015 р.


Рецензии