На мелод ю на камен ноги мию для л ди

На  камені ноги мию,
На камені  стою.
Мене  Лідка  жде  додому,
Та я ся  не  бою.                – 2 р.

Мене  Лідка  жде  додому,
А я не  боюся,
Бо одразу із порога
Лідці  посміхнуся.                – 2 р.

Посміхнуся я з порога,
До  серця  пригорну.
І щасливий ,що я маю
Лідусю  проворну.                – 2 р.

Я  щаслива ,  що я  маю
Ось таку  Лідусю,
І за її здоров'ячко
Я  Богу  молюся.                – 2 р.

Ой ,спасибі, люба  Лідко,
За все,що зробила,
І  чудових сина й  дочку
Ти   мені  родила.                – 2 р.

Ти – найкраща в світі  жінка-
Ні з ким не  зрівняти.
Обіцяю,що тя  буду
Все життя  кохати.                – 2 р.

11.05.2015 р.


Рецензии