На мелод ю висить ябко, висить для л ди

На мелодію ‘’ВИСИТЬ  ЯБКО’

Їде  Толік , їде,
Їде ,поспішає.
А його Лідуся -2 р.
Удома  чекає.

Їде Толік  ,їде,
Їде ,не  бариться.
Бо на нього  Лідка – 2 р.
Знов буде свариться.

Не  сварися  ,Лідко,
Не сварись,Голубко.
Я дуже голодний. – 2 р.
Чи зварена  зупка?

Йди сідай до столу-
Зупку  я зварила.
Був  би ти голодний ,– 2 р.
Бим тя не  любила.

Летіли сороки,
Сіли на  помості.
Вибачай ,Лідусе,як щось не так  було,
Бо такі  ми гості.

 07.05.2015 р.


Рецензии