Вогники..

Вогники блищуть вночі..Мрійливі люстерця.
Зорi блуждають в горi..Вiд них щемить серце.
Далеч вкриває навзрид.. Серпанком багряним..
I розквiтають в Душi..ВеснЯнi каштани.

Взимку до них прилетять..Сніжинки пухнатi.
Лютий мороз нанесе..Малюнки на хатi.
В шибку постукає птах..Чи навiть людина..
Доки вогнi всi горять- життя незупинне!!!.

Хтось потягнувши фіранку..Пiвголосно крикне.
Тінь пропливе мiж руки..В незашторених вікнах.
Навіть не лишеться свiт..Кольорового скельця..
Коли затмяніє вогонь..Зупиняється серце.

Зклоченi чимось-небудь..Забиті гвіздками..
Вогники блишуть вночі..Слiпі до безтями.
Грiють небесну печаль..Нещасні роками..
Бродять серЕд  далини..Та свiтять мiж нами.


15.01.2018


Рецензии