Ранковий туман

Ранковий туман простелився над містом,
І промені сонце крізь нього кида.
Встелилась земля килимочком із листя,
Й колишеться хвилею в річці вода.

Ранковий туман, наче димка в повітрі,
Грайливо звивається в нас на очах.
Яке ж все красиве в казковій палітрі.
Таке лиш побачити можна у снах.

Ранковий туман такий легкий і ніжний.
Туманить усе, що лиш може дістать.
Та вид із вікна, напрочуд, дивовижний.
І сонце давно нас готове вітать.

Ранковий туман навкруги сизо – сивий
Стелиться, в’ється й пропадає кудись.
А настрій від цього чудовий, грайливий…
Побачивши це, хоч на мить посміхнись.

30.10.2015 р.


Рецензии