Соняшник

- Я – просто красень серед поля у степу.
На мене задивляються всі  люди.
І вдачу маю  я таку,
Що сонце котиться за мною всюди.

Так соняшник себе вже розхвалив,
Що всі повірили в його природу.
Але він нам ні разу не світив,
І сонечко за ним не ходить  зроду.

Таке  буває у байках й казках,
Що хтось себе на показ виставляє.
А ще таке буває у житті  …не в снах,
Де самовпевненість так часто заважає.

15.01.2018 р


Рецензии