Колискова для дорослих



Обіймемося ніжно, бо вже ніч край вікон –
Хай колише нас ліжко і занурює в сон.

Хай прийдуть сновидіння про весняну траву.
Дай нам, Боже, терпіння уві сні й наяву.

Розжени всі печалі, дай натхнення крило,
Щоб завжди відчували серцем в серці тепло.
07.01.2018


Рецензии