Юностi дорiжки...

РокИ біжать, і їх не зупинити,
Розбіглись наші юності доріжки...
Навчились ми життя своє цінити,
Ти не змінилась зовні ані трішки...

ДивлЮся у альбомі на світлини,
Ось перша наша вчителька і клас...
А день за днем, життя невпинно лине,
Вже й декого немає серед нас...

Ми всі покірні цьому часоплину,
І в кожного з нас доленька своя...
Життя зі смаком - щастя і полину,
Десь там позаду юність вся моя....
13 01 2018 р
Вікторія Р


Рецензии