Вистава

У садку чимало
ранків і вистав...
Принцем я Маленьким
на сьогодні став.
Роль моя казкова
до душі мені.
Туляться до мене
Феї чарівні.

Що ми є на світі -
дітям повезло.
Нишкне безпорадно
перед нами Зло,
і свої підступні
сіті не плете.
Бо у Фей і Принца
серце золоте!..

Ранки і вистави -
звичне у садку.
І сьогодні маєм
радість отаку.
Захопило дійство
глядачів сповна.
Окрім чарівної -
дія виховна.

Січень 2018


Рецензии