Життя

Кожен світанок, це як чиєсь нове життя
Таке неповторне та трішки із смутком
Це як взяти в руки тендітний кришталь
І просто впустити на кахель кухні

Це як мати безпорадне дитя,
Що благає про допомогу,це..
Світ без життя, та життя без тепла
Це людина, яка з дурості втратила ногу

Ті обставини які ставить нам життя
Настільки підступні, що слів тут замало
Існують емоції, жорстокість, каяття
Та життя собі люди, самі не вибирають

Будь-яка дурість, це насмішки буття
Те саме випробування на осліп
І тільки одна спроба - доля твоя
А інші - не більше чим досвід


Рецензии
Заглянула к Вам, слово уж больно по нраву глянулось - Життя)
Украинским не владею, а прочлось как прочлось, что-то может и не все понялось, но смысл и душу, вложенную в стих, да и свет Ваш углядела))) Смеюсь)
Как искорка от костра))
С улыбкой)
Татьяна)
Не пьяна))) смеюсь))

Стефания Грейцесс   14.01.2018 11:47     Заявить о нарушении