Спяшаюсь я увесь час кудысьцi

Спяшаюсь я ўвесь час кудысьці,
Кручуся з зямлёю ў забыццё.
Спынісь, зямля, так год на трыста,
Прадоўжы нашае жыццё.



 - Вы хто такіе, кажа божа.
За вамі ж цэлая чарга.
 - Мы самі ведаем, не можна.
 Без нас жыцця будзе працяг.



А каб пражыць год дзевяноста,
Спяшацца трэба неспяша.
Кружыцца, бегаць меней проста,
Адпачывала каб душа.


Рецензии