Мама

Слово, що на різних мовах світу….

Однаково, по-ніжному, звучить….

Хто вміє щиро порадіти….

Розрадити, коли, по-справжньому, болить….

Хто, крок за кроком, вів з дитинства до порогу….

Життя дорослого, у безлічі доріг….

Хто тамував у серці сум, тривоги….

Хто дбав про мене, хто беріг….

Я вдячний, що за Вашої любові….

Я маю душу, здатну на любов….

Й які б не були біди, та недолі….

Мене завжди тримає Мамине крило….

Мамо, Матусю, швидко як птахами….

На жаль, летять у далечінь роки….

Пробачте, за всі скинуті дзвінки….

Якщо коли, бував я неслухняним….

Де б я не був, куди би доля не несла….

Я намагаюсь серцем пам`ятати….

Десь там, два Янгола крила….

Десь там, завжди чекає Мати…..


Рецензии