На мелод ю туман яром для Л ди

Толік яром,Толік долиною.                – 2 р.
За Толіком Лідусі  не видно.                – 2 р.
Тільки видно вудочку  й  відерце.     – 2 р.
Тільки видно поплавок і снасті.           – 2р.
І усе  це,все,наче  , в казці.                -2 р.
І  Толіка  із риби чекає.                –2 р.
Толік  їде,Толікпоспішає.                – 2 р.
Бо  Лідуся  удома чекає.                – 2р.
Дочекалась Лідуся Толіка.                – 2 р.
Дочекалась  вдома чоловіка.               – 2 р.
Не сварися,люба Лідусенько.             – 2 р.
Я на  рибі  думав лиш про  тебе.        – 2 р.
Щоб обійнять,пригорнуть до  себе.  – 2 р.
Толік рибу  Лідці показує.                – 2 р.
За провину Лідусю  цілує.                – 2 р.
А  Лідуся на кухні тупцює.                – 2 р.
Тільки уху він не буде їсти.                – 2 р.
Бо та риба мала  далі плисти.               – 2 р.
Бо та риба  маладалі жити.                – 2 р.
А  Лідусю   все життя любити.              -   2  р.

05.05.2015 р


Рецензии