Сиджу я край в конечка для Л ди

Сиджу  я край  віконечка на Лідку поглядаю,
Сиджу   я край  віконечка та  й  так собі думаю.
Коли прийде  Лідусечка,коли-коли вже збереться?
Коли прийде   й  ,мов сонечко, усім нам посміхнеться.    – 2р.

Прийди ,прийди,Лідусечко, ми всі  тебе чекаєм.
Прийди,прийди,Лідусечко,про щось тебе  спитаєм.
Коли уже  прийде   той час,що сядеш  тут разом з нами?
Коли уже прийде той час  і цокнем келихами?                - 2 р.

А двері вже коли рипнуть у ‘’Пісні лісовії’’?
Коли нарешті  здійсняться твої  завітні мрії.
Бажаємо усі  тобі,щоб мрія  ця вже  здійснилась,
Щоб твоя  ‘’Пісня  лісова’’ чимшвидше вже  відкрилась.   – 2 р.

Щоб на сторіччя нас усіх збирала не в ‘’Софії’’.
Щоби збирала нас усіх у ‘’Пісні  лісовії’’.
Щоб всі  гуртом до  тебе йшли,щоб весело всі  гуляли,
І те як  є сьогодні  тут,тоді щоб пригадали.                – 2 р.

Ось так  ми разом сядемо у затишнім куточку,
Одягне кожен з нас тоді вишивану сорочку.
Розкажемо одна  другій усе про що ми  думаєм,
І знову,як сьогодні тут,тебе ми привітаєм.                – 2 р.

04.05.2015 р.


Рецензии