На мелод ю цв те терен для л ди

 НА МЕЛОДІЮ ‘’ЦВІТЕ ТЕРЕН’’

Цвіте терен,цвіте  терен, а цвіт опадає.
Ну а  наша  Лідусенька просто розквітає.                – 2р.

Розквітай  же  ти,Лідусе,розквітай  подружко,
Ну а Толік   про кохання хай шепне  на вушко.              -2р.

Розквітай  же  ти,рідненька,розквітай  , розквітай.
І щоб  скоро  вінувала своїх  любих діток.                – 2 р.

Нехай Господь помагає завжди і  в усьому,
Щоб усе  тобі вдавалось у  бізнесі твому.                – 2 р.

Ти прекрасная  людина,в тебе  чуйне серце.
То ж  гордиться  вся родина і  радіє серце.                – 2 р .

Ой,спасибі,Лідусенько,що нас запросила -
Ти для  нас  є  дорогенька,рідна  всім і  мила.                – 2 р.

Будь такою  ти  назавжди,розквітай  ще більше.
Ми сказали слова  правди й  написали вірші.                – 2 р.

Ти вартуєш  лиш поваги-це  ти заслужила.
Працьовитість і відвагу   в бізнес  ти вложила.                – 2 р

То спасибі ,Лідусенько,що  ти в  нас подруга.
Розквітай  же,як та квітка, серед  поля - луга.                – 2 р.


04.05.2015 р


Рецензии