Летять роки, але ми не старiэм

Летять роки,але ми не старієм,
Вони несуться,люба,стрімголов.
Живем в любові й щастю ми радієм,
Бо нас єднає слово-це любов.

Летять роки,несуться швидше вітру,
Забарвлення нам тільки додоють.
Для нас готують срібную палітру,
І спогади прекраснії несуть.

Летять роки і їх не повернути,
І нас ведуть стежинами життя.
Жодної миті нам не позабути
Не гаснуть наші,люба,почуття.

Летять роки,рікою протікають,
Але в душі з тобою молоді.
Батьки старенькі в гості нас чекають,
Й внучата нас чекають ще  малі.

04.05.2015 р.


Рецензии