Артист -песня-мальчиковая-

У садок зібрався.
Дію нашвидку.
Бо сьогодні ранок
знову у садку.
(можна повторювати
два останні рядки)

Певні маю ролі.
Є дещиця слів...
Не запнувся - знаю.
Тож - повеселів.

З виховательками
вчуся недарма.
Кращого артиста
аніж я - нема!..

Січень 2018


Рецензии