Я не той

Бережіть себе рідненькі
Не тримайтесь за сьогодні
Слово слухайте від неньки
Ви ж не биті... й не голодні

Не тримайте зла на серці
На землі садіть дерева
Маски в тумбу у гримерці
Щоб в душі не костирева

Майте ввічливість для себе
Лиш для себе вам прожити
Вчити вас?... та ні, не треба!
Я не той, хто має вчити..


Рецензии