Монетизация

У Марка - марка.
У Иры - лиры.
У Васи - даласи.
У Антона - крона.
У Вари - лари.
У Моти - лоти.
У Жени - лилангени.
У Елены - иены.
У Ани - юани.
У Наты - баты.
У Сани - афгани.
У Светы - песеты.
У Алены - воны.
У Лёши - сатоши.
У Макса - баксы.
А у меня - рубли.
Блин!!


Рецензии