На чужбине

Не треба кликати нікого,
Коли нема зовсім навколо,
Ні душ, ні янгола очей,
Лиш погляд звіра, Ти - трофей!
І тільки м'ясо, здобич легка,
Навіщо сам тікав далеко.
Та рушив так на самоті,
В пустинні далі, геть не ті...
Не обрані тобою змалку,
Де дощ народжує веселку.
Земля парує та родить...
А ти кричиш : " Допоможіть!!!"

13.01.2018 (16:05)


Рецензии