А до небето има много път

         А  ДО  НЕБЕТО  ИМА МНОГО  ПЪТ
автор Росен Русев               

Синьото море рисува в синьо
пейзажи, натюрморти, хора, свят.
Едно и също, море в зелено,
вълна подир вълна в зелено- лилав цвят.

Приседнал съм на буя,
в дълбокото се вглеждам,
отпуснал съм глава и виждам ,
че долу си, очи отворила- поглеждаш,
има те, очаквана, а аз съм сам.

Но ти си в мен, не спирам да те мисля,
и онзи път, по който да вървим.
Далечни сме, но това са само мисли,
а до небето има много път.
Искам да вървим...


Рецензии