Сенки се целуват

              СЕНКИ  СЕ  ЦЕЛУВАТ
                Росен   Русев.

 В тази невъзможна нощ жадуваща любов,
виждам как две сенки се целуват
скрили се от другите в отсрещен вход.
Забравили за свят и нечии очи,
които могат да ги видят.

От мъничкото мигове останали,
в запоя на нощта две съдби се срещат и пируват.
И времето лети. Забравили за него,
потънали във ласки и надежди,
безмълвно ръцете хванали си тръгват,
понесли любовите си някъде в нощта


Рецензии