Гоним вятъра

ГОНИМ ВЯТЪРА
Росен Русев
Ти и аз сме и гоним вятъра,
раждаме измислена любов
Пътеките несрещащи се -
в търсене на пътя ни,
вървят към своя благослов.
За спътници ще дирим мислите,
навеяни и тъжни, и добри,
Дошли от нищото и в нищото отиващи,
ще търсим невъзможната любов.
И в най-несретните си дни.


Рецензии