чолов че горе

всім я багатий і все у мене є
одне тільки горе що він не встає
і вдома скандал хоч з хати тікай
і жінка кричить розлучатися давай
йди собі з Богом бери все своє
і все через те що він не встає
і ще он та теща як сука гарчить
вже напевно почула що він не стоїть
і як догодити цим проклятим жінкам
то хоче дінь-дінь то каже не дам
сусідку облає дитину поб'є
і все через те що він не встає
бувало прокинувся "ти щоб полежав"
пройшов вже час коли він виручав
прийшов до лікарні а лікар сказав
щоб я його відірвав і собакам віддав
пив краплі,ліки,віагру,звіробій
а він як гармошка вниз головою
то я вже питаю який халери?
пускають ракети на Марс та Венеру
навіщо блукає той місяцехід
який він людям приносить дохід
то краще зібрати гроші до купи
і десь закупити тієї науки щоб горя не знав чоловік
а він би стояв весь вік


Рецензии
С юмором и здорово !

Николай Николенко 2   31.01.2018 14:48     Заявить о нарушении