Чуже життя

"Чужий асфальт на рідній землі.
Чужа підлога у ріднім домі.
Ноги підкошуються, пече як в вогні -
Висмоктують життя із стоп поволі.

Холодний досвід чи гарячі мрії?
Чому не вір - життя нав'яже вибір.
Ростуть та квітнуть мертві квіти,
Плачуть ненароджені ще діти.

Вантаж минулого, знов доля
На плече безцеремонно в'яже.
Несуть поволі хвилі з моря -
Хто на піску в обломках ляже."


Рецензии