Кожен вигиб т ла

Кожен вигиб її тіла, кожен погляд, рух її
Заворожує неначе вона головне в житті.
Я так хочу обійняти та прижати до грудей,
Цю малесеньку дівчину, найріднішу із людей!
Вона все для мене – знайте! Як повітря для пташок.
І тендітна, і легенька як пір’їнка з подушок.
На Землі таких немає. «Ти не звідси? Поділись.
Якщо я тебе кохаю, ти моя, скоріш змирись!»


Рецензии