О англар мавжида

Куйларнинг уммонига шўм;иб кетгум бор,
О;;им келар о;англар тўл;инда.
Нафис висолингга яна етгум бор,
Му;аббат навоси, иш; тал;инида.

Сен билан учсайдим куй ;анотида,
Шаффоф му;аббатнинг оппо; отида.
Кўнгилнинг самани, дил ;иротида,
Юлдузлар маскани, самовотида.

Туй;улар бо;ида сен-ла кезсайдим,
Чечаклар бўйидан бўлиб сархуш, маст.
Васлингнинг атрига бир бор етсайдим,
Му;аббат бўйини туйсайдим бир пас.

Сов;отган бўлсанг гар юракка ўраб,
Кўксимни кўнглингга ;илсам беланчак.
О;англар лабидан бўсалар сўраб,
Орзумнинг куйига бўлсанг келинчак.


Рецензии