***

Щоб попросити в неба висоти
Іти , пливти , летіти стрімко
Це перехід через усі мости
Хоч важко та все ж необхідно
Лунає в піднебессі дивний звук
Непізнаний , але такий знайомий
Десь чутий , увібравши сотні мук
По заповіту переданий. Перейшовши
Через всі заборони, хочеш стій
Напевно роздивитись треба море
Та води в ньому. Сплеск наперебій
Так ніби близько, ну може вдома
Ввібравши звуки хвиль і висоти
Впізнавши пісню до цього не чуту
Додому повернувшись. Всі мости
Палити не потрібно. Позабуту
Мелодію , що з висоти зійшла
На полотно упала візерунком
Так висота ті хвилі віднайшла
Які були божественним дарунком.


Рецензии