Крывёй душа не захлынецца...

Крывёй душа не захлынецца,
Не парвецца дазваньня,
Утул грудзей і грукат сэрца
Яна да часу не аддасьць,

Гэта жыцьцё, цягло зямное,
Ёй надано ў целе трымаць,
Яго ж, пакінуўшы нябогай -
Жыцьцё нябеснае прыняць. 
               
               -11.01.18.


Рецензии