Вiшня

Квітнее вішня каля хаты.
Яна ж адтуль адкуль і я.
Далека родны кут багаты,
Дзе ў радыяцыі зямля.


Няма ніякага сумлення,
Свой край я горача люблю.
Ды толькі нам з табой карэнні
Пускать у гэтую зямлю.


Расці прыгожай мая вішня,
З табой квітнее агарод.
Хто вінаваты, што так выйшла
Ні ты,ні я,ні наш народ.


Рецензии