Кохання 7

Кохання до тебе це як подарунок
для мене твої очі цілий скарб
це як від долі щедрий поцілунок
відтоді мир мій складається із фарб...
Кохання намалювати почуття веселку
та на душі моторошно та мабудь жарко
та серце у хвилюванні підштрикує віделка
та заспокоюється немов хильнула чарку...
Кохання це як політ душі до зірок
де ми в проміннях сонця зігріваємось
але щоб зрозуміти зробити треба крок
один до одного...та закохаємось...


Рецензии