Кохання 6

Кохання-це як міттевий струс моску
і як все почалось зовсім не пам'ятаешь
та я як учень викликаний до дошки
Чи все по справжньому мене ти запитаешь?
Незаперечую як у казці нічого не буває
але хочеться вірити у взаємність
коли серце у грудях пташкою співає
та відчуваешь с тобою у душі едність...
Твій образ навічно у мені застиг
змішався у купі моїх думок
але я тільки через час зрозуміти встиг
у широму коханні не буває помилок...


Рецензии