Калядую

Калядую,калядую!
На стале прысмаки "чую.
Кабы грошы у вас вялися,
Кабы вораги звялися.
Каб ламилися сталы,
Не апошния штаны.
Кабы дзеци не хварэли,
У адзиноце не сядзели.
Каб суседзи вас витали,
На гарэлку запрашали.
Каб у кватэрах лад витау,
А у гаспадара-стаяу!

З Новым годам вас виншую!
Калядую,калядую!


Рецензии