Сприймай

Не питай мене про втiху ....
Не шукай в менi нi сорому, анi жалю,
Я покладу в твої долоні квiти -
Зiрванi у нашому саду.

Не звинувачуй мене у заздрості,
Чи в нещедростi душi.
Ми з тобою навiк пов'язанi,
В тенетi наших почуттiв.


Рецензии