Я завжди прагнув тебе спокусити

Я завжди прагнув тебе спокусити,
Так, я наче навіжений, що прагне здолати суцільну диявольську вежу,
Я завжди прагнув тебе зрозуміти,
Немов непокірний митець, від навколого ока залежний.

Ти нагадуєш мені ранній палеоліт,
У тобі щось нестримно, але цілковито приховано,
Ти, як давня людина, як дивний небесний світ
Твої спроби кохати, на жаль, не зараховані...


Рецензии