Бог да драбину

Бог дає  драбину на гору  й долину,
Але люди часто це не хочуть знать.
Бог міня драбину зовсім без упину,
І про це нам  завжди треба  пам’ятать.

Бог  дає драбину - нас  застерігає,
Може зрозуміють й зло припинять вмить.
Бог усе це  бачить,адже не дрімає,
Й за все   є заплата,бо  Господь не спить.

Коли та  драбина,що вела угору,
Раптом  повернулась в протилежний  бік.
Треба  зрозуміти,що за зло додолу
Треба вже спускатись і не день,й не  рік.

Але не одразу це до всіх  доходить,
Що Господь все  бачить,що Господь  не спить.
Й зло,що вже вчинили,з рук  ніяк  не сходить,
Й Бог  дай  драбину  на  долину  вмить.

Та не розуміють й знову злобу сіють,
Знову іншим людям чинять тільки зло.
Та  драбину  самі  повернуть  не вміють,
І за зло поволі йдуть такі на  дно.

23.11.2015 р.


Рецензии