Мое озброення - любов!

Коли здається,- сил немає,
А справ важливих бурелом,
Не музу кличу в допомогу,-
Моє натхнення - то любов.

Коли ламають мені крила
І ставлять на коліна знов,
Я все одно злітаю в небо,
Бо мої крила - то любов.

Коли плюндрують мою віру,
Шепочу, як молитвослов,-
Що б в моїй долі там не сталось,
Моя релігія - любов.

Коли в розкритії обійми
Летить, мов ворон, бруду ком,
Я замість лайки посміхаюсь,-
Від зла врятує лиш любов.

Коли долає смуток чорний
І в жилах закипає кров,
Повторюю собі я вкотре -
Моє озброєння - любов!


Рецензии