Колискова

Настав весняний теплий день
і він приніс мені пісень.
Ой, люлі, донечко, люлі
ти сама краща на землі.

Це янголятко - немовля,
до мене руки простяга.
Вона маленький хмурить ніс,
а з оченят не має сліз.

Доня, моя донечко,
в тата й мами сонечко.
В нашу хату ти ввійшла -
гомін й радість принесла.

Щоб  зїднати двох людей
Бог дарує їм дітей.
Це найбільший скарб для нас
в кожну мить і кожен час.

Ой, люлі, донечко, люлі
ти сама краща на землі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.