Scott

All so true.I used to live
in a working funeral home.
My son Max still lives
there with his mom.

I have always been
open about death
so that he learns it is
a part of life.

He is smart enough to see
the beauty in a cemetery.
Very important to think
and wonder and find
the light and the dark.

I can tell you do.
You are so expressive
you can do
amazing things.
Alrigh!


(Все так верно.
Раньше я жил в рабочем
похоронном доме. Мой сын -
Макс все еще живет там с мамой.
Я всегда был открыт о смерти,
чтобы он узнал, что это часть жизни.

 Он достаточно умен,
чтобы увидеть красоту на кладбище. Очень важно думать и удивляться и находить свет и тьму.

Я могу вам сказать.
 Вы настолько выразительны, что можете делать удивительные вещи).

11.01.2018


Рецензии