Всем известная песня

At your leep key Moore a dance wet lay,
At your lip cue may be rade you go price not so
"Pa delice" - your leap cow use "Why, yey!",
Ear on act a bee no ass as show weird not saw

It took Dana Vernie car,
Drag the flash shoot a blue car,
Ear cause net cheek the peel ear car yet nes creep key,

Scala Bowie Rooch "Hey, car!"
Net chin are yet tsar ray car,
New are "D`rooge" bar net chin are yet, sirs, your leep key

Scala Bowie Rooch "Hey, car!"
Net chin are yet tsar ray car,
New are "D`rooge" bar net chin are yet, sirs, your leep key


Рецензии