Через кого?

Через кого гинуть хлопці  на війні,
Через кого  кров  там поливають?
Ми втрати вже понесли  чималі…
За  що у  цьому  пеклі полягають?

За що в це пекло  хлопці наші йдуть,
За кого  їм прийшлося воювати?
І через кого в  бліндажах живуть?
Й спокою  їм роки уже не знати.

І через кого залишаються  без ніг,
І через кого їм там   руки відриває?
Чому  цей  шлях  саме  для  нас  проліг,
Й  земля собою  хлопців  накриває?

За кого їм  прийшлося воювать?
І через кого на війні бо  опинились?
Через кого  їх приходиться втрачать,
Через кого із життям вони простились?!

11.01.2018 р.


Рецензии